Over mij

Hoi, mijn naam is René.

Ik ben sinds 2006 Personal Trainer. Startend als offline coach en sinds 2021 ook als online coach. Sport in het algemeen en de fitness lifestyle in het bijzonder hebben altijd mijn passie gehad.

Met deze passie wilde ik al vroeg in mijn carriere mensen gaan coachen met het bereiken van hun doelen. Ik ben in 2000 begonnen als fitness instructeur.

In 2005 deed ik een opleiding tot Personal Trainer. In 2006 startte ik mijn eigen studio en heb daar velen mensen mogen begeleiden. Nadien heb ik verschillende cursussen, workshops en opleidingen gevolgd op het gebied van krachttraining, voeding en coaching/mindset om zo mijn clienten nog beter te kunnen coachen.

De reden dat ik in 2021 ook online clienten coach is doordat ik op die manier nog meer impact kan maken om mensen te helpen met hun gezondheid en lifestyle. Mijn doel is om zoveel mogelijk mensen te coachen en te helpen om de beste versie van zichzelf te worden. Het mooie van mijn werk vind ik om voor elke persoon te kijken wat voor hem of haar het beste past om het vooraf gestelde doel te behalen.

Ik kijk dan o.a. naar je training, voeding, stress, slaap en vochtinname. Kortom je complete lifestyle wordt bekeken! Laat mij je coachen om te zien wat voor jou echt werkt en past bij jou. 

Ik ga je leren hoe je vaste geroeste gewoonten doorbreekt en je nieuwe gewoonten aanleert en eindelijk vasthoudt.  En hoe je nu eindelijk het lichaam krijgt waar je zo naar verlangt zodat je een goede gezondheid, meer energie en een strakker lichaam krijgt.

Ik spreek je snel.

Succesverhalen

René Boonpt
René Boonpt
René Boonpt
René Boonpt
René Boonpt
René Boonpt
René Boonpt
René Boonpt

Contactformulier

Contact

René Boon PT

(Op afspraak; 1 op 1( of 1 op 2) en Small Group Training, bij de client thuis of bij Kampong).

Telefoonnummer

E-mailadres

KvKnummer

54341515